Babyfotografering utan extra kostnad 3-6 månader!

Dags för babyfotografering!

Vi bokar in en tid en förmiddag eller strax efter lunch för babyfotografering då din baby är som piggast. Vi fotograferar först babybilder med kläder, gärna med något ombyte, och på slutet några diskreta nakenbilder. Vi fotograferar roligt och klassiskt, närbilder och helfigur, händer och fötter, sittande (med stöd om det behövs) och liggande.

Babyfotografering utan extra kostnad

Vi tillhandahåller förstås rekvisita och tillbehör men uppmuntrar gärna att du tar med dig någon liten personlig sak, ett smycke, kanske ett kramdjur eller något som känns viktigt och fint för just dig och din baby.

Din babyfotografering i fin mapp - Bejsjö Foto
  • Babyfotografering utan extra kostnad i åldern 3-6 månader!
  • Bästa tiden för fotografering är förmiddag eller strax efter lunch.
  • Du får 4 st fina bilder och en söt mapp!
  • På bokad visningstimme kan du beställa fina förstoringar och inramningar.
  • För att få babyfotograferingen utan extra kostnad förbinder du dig endast till att komma tillbaka och göra en 1-årsfotografering.

Babyfoto utan extra kostnad från 3 t.o.m. 6 månaders ålder inklusive 4 st fina fotografier 9x12/12x12 cm monterade i söt mapp har funnits hos Bejsjö Foto sedan 1995.

Vi har gott om tid på oss och garanterar bra bilder, allt sker på din babys villkor, visar det sig att det är fel tid på dagen så bokar vi in en ny tid.

..eller ring oss direkt på 073-076 10 09

Bildvisning efter babyfotograferingen

Bejsjö Foto - Bildvisning på dina villkor

För att erbjuda bästa tänkbara service efter fotograferingen bokar vi in en timme för bildvisning då fotografierna är framkallade och färdiga, cirka 1-2 veckor efter fotograferingen.
På bildvisningen väljer vi de fyra fotografierna utan extra kostnad och hur de ska monteras, kanske i den fina kostnadsfria mappen, i album med plats för 1-års- 2-års- och 3-årsbilder eller kanske i en fin kollageram, vi har fina 4-bildsramar i olika prisklasser.
Vi väljer även vilka babyfotografier som passar som förstoringar till väggarna hemma och att ge bort till släkt och vänner. Stora bilder passar bra i ram och våra inramningar kommer från bl.a. Tranåslist och håller absolut högsta kvalitet för ett modernt och kvalitetsbeständigt slutresultat.

I babyfotoerbjudandet ingår fotograferingen, bokad tid för visning och 4 st fina framkallade fotografier i storlek 9x12/12x12 cm, eventuellt monterade i fin mapp. Fotografen äger rättigheterna till fotografierna men det går bra att köpa fler seriekopior (9x12/12x12 cm), förstoringar, ramar eller digitala filer för eget bruk.

Läs mer om bildvisningen

Vad förbinder jag mig till

För att få första babyfotograferingen inklusive bokad visningstid och 4 st fina fotografier i mapp förbinder du dig till att komma tillbaka för en 1-årsfotografering. Även den gången får du 4 st fina fotografier monterade i fin liten mapp och det kostar 1500 kl på vardagar före kl 15.00, väljer du att fotografera efter kl 15.00 eller på lördag förmiddag tillkommer 500 kr.

Vid babyfotograferingen eller på den bokade visningstiden väljer vi en tid för 1-årsfotograferingen så att den inte glöms bort och så ni har er tid garanterad. Det är lämpligt att boka in tid strax innan 1-årsdagen då de flesta barn inte hunnit börja förskolan och någon av föräldrarna fortfarande är föräldraledig. En fördel är också att innan 1 år är de flesta barn inte så jätteduktiga på att gå vilket gör det lite lättare att fotografera. Av ovanstående skäl är det också bra att boka strax före 1-årsdagen då det blir lättare att hitta en ny tid vid eventuell förkylning och ombokning.

Kolumn 1 Kolumn 2
Vardag 08.00-15.00 1500 kr
Vardag från 15.00 till lördag 12.00 2000 kr
Lördag från 12.00 till söndag och röd dag 2500 kr

Syskon- & familjefoto i samband med babyfotoerbjudandet

Syskonfotografering hos Bejsjö Foto

Pris för syskonfotografering i samband med babyfotografering

Visst fotograferar vi även familj och syskon vid babyfotograferingen, meddela oss innan så avsätter vi extra tid. Att fotografera syskonen tillsammans med den nyfödde eller kanske hela familjen är populärt och på visningstimmen går det bra att beställa fina förstoringar att ge bort till släkt och vänner som längtar att få se fina fotografier.

Kontakta oss här för att boka din babyfotografering utan extra kostnad

Bejsjö Foto - Den Svenska Porträttklubben - Babyfoto utan extra kostnad