Babyfotografering

Ett kärt minne

Att gå till en babyfotograf med sitt lilla barn är ett stort ögonblick och blir ett kärt minne att plocka fram under lång tid. Ett album med olika bilder från till exempel sexmånaders- och ettårsdagen eller en fin förstoring är något som skänker mycket glädje varje gång det tittas i.
Boka gärna en tid för de där härliga bilderna på små babyhänder och fötter, kan passa bra runt 3-6 månader. Tänk på att klippa och göra rent naglarna!

Pris för fotografering »

Boka din babyfotografering i Stockholm hos Bejsjö Foto

Runt 3-6 månader för första babyfotograferingen

Fånga barnets själ i babyfotograferingen

Porträttfotografen är den som med erfarenhet och kunnande kan plocka fram det där lilla extra vid en babyfotografering. Med enkla knep skapas porträttet som verkligen fångar barnets själ och glimten i ögat.
Alla barn är olika och har olika förutsättningar men för ett lyckat resultat är normalt den undre åldersgränsen runt 3-4 månader för första fotograferingen, då har de flesta barn hunnit bli tillräckligt stabila för att fotografen ska kunna få den rätta kontakten som krävs.

Förmiddag eller strax efter lunch
Tips inför babyfotografering - Bejsjö Foto

Vi väljer gärna att boka in våra små modeller på förmiddagar eller strax efter lunch då de oftast är som piggast men självklart är vi flexibla, är din bebis piggare senare på eftermiddagen så bokar vi in babyfotograferingen då.

På de allra minsta barnen brukar vi ta några diskreta och klassiska nakenbilder och därför rekommenderar vi att kläder och blöja inte sitter för hårt, röda märken tar lång tid på sig för att försvinna. Tänk även på nappen som också lämnar märken.

Erbjudande - babyfotografering

Om du redan nu vet att du vill ta bilder på barnets 1-årsdag och boka denna fotografering så tar vi även bilder vid 3-6 mån utan extra kostnad!

Gå till erbjudandet »