Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering i Stockholm hos Bejsjö Foto

En av de härligaste dagarna i livet - boka in din bröllopsfotografering!

Snart stundar bröllop och en av de härligaste dagarna i livet närmar sig med stormsteg. Det är dags att boka din bröllopsfotografering och här tänkte vi dela med oss av lite råd, tips och erfarenheter.

Bröllopsfotografering i Ulriksdals Slottspark Solna Stockholm

Bröllopsfotografering i Ulriksdals Slottspark Solna Stockholm - BEJSJÖ FOTO

Ulriksdals Slottspark i Solna är en fantastisk plats för vigsel och förstås fotografering. Många väljer att fotografera sig i anslutning till vigselplatsen men det går lika bra att välja annan miljö, kanske t.o.m. några olika. Fråga oss så kommer vi gärna med förslag. 

Bröllopsfotografering i Värmdö kyrka och vid Artipelag

Bröllopsfoto i Värmdö kyrka Stockholm - BEJSJÖ FOTO

Många frågar om det är bäst att fotografera före eller efter bröllopet? Vi säger "både och"!
Det råder förstås lite olika känslor före och efter vigselakten. Passa gärna på att fotografera bilder med spänd förväntan innan akten och förstås den härligt uppsluppna euforiska känslan efteråt.

Lovö kyrka och Rastaholm

Bröllopsfotografering i Stockholm - Bejsjö Foto

Planera in fotografering före och efter vigselakten och sedan vid festlokalen då det kan vara perfekt att samla släkt och vänner till en gruppbild. 
En bra idé är att inrätta en fin hörna dit de gäster som så önskar kan söka sig för att få sina porträtt tagna av fotografern, det är ofta mycket uppskattat.

Planeringsmötet

Vi bokar in ett planeringsmöte på en tidpunkt som passar er där vi tittar igenom upplägget och planerar när, var och hur vi fotograferar. Ett populärt paket är en officiell brudfotografering före eller efter kyrkan, fina fotografier från vigselakten och mingelbilder från brudskål.

Titta på bröllopsfotograferingar för att få inspiration »

Detaljer vid fotograferingen

Detaljer vid bröllopsfotografering - Bejsjö Foto i Sundbyberg

Förutom de klassiska bröllopsfotografierna, de roliga spontana bilderna, de från vigselakten och från festen så kommer vi förstås ihåg detaljerna, den vackra buketten, de specialdesignade bröllopsringarna och den annorlunda slipsknuten.

Inför bröllopsfotograferingen

Delegera så mycket det går, låt någon ta hand om samtal från släktingar som frågar om vägen och cateringfirmans sista frågor. Titta igenom detaljer; putsa skor, träna på att knyta slipsen m.m. Planera in en fruktstund eller en liten picknick, speciellt om det är barn med.

  • Delegera så mycket det går.
  • Om små barn ska vara med vid fotograferingen börjar vi med dem, sedan kan det vara bra med barnvakt.
  • Tänk på att hålla vätskebalansen under dagen.
Bröllopsfotografering - Bejsjö Foto - Stockholm
Bröllopsfotografering -  Stockholm - Bejsjö Foto

När den stora dagen infinner sig är vi väl förberedda. Vi har riggat studion eller rekognoserat på plats. Kontrollera listan att allt är med till fotografen, ringar, blommor, slipsar m.m. 

Bröllopsfotografering - BEJSJÖ FOTO Solna Stockholm

Boka tid för att planera din bröllopsfotografering »