Familjefotografering

Vilken glädje med fina fotografier från din familjefotografering hos oss!

Familjefotografering i Hagaparken i Solna - Bejsjö Foto

Samla ihop familjen så bokar vi in en tid för en rolig familjefotografering. Ni kommer till studion så fotograferar vi inne mot olika bakgruder och om ni vill gärna ute i vår närmiljö. Vi åker även ut och fotograferar i miljö, hemma eller kanske i en fin park eller i stadsmiljö.

Fundera på om det inte vore fint att fotografera i det skira morgonljuset i Hagaparken, runt solnedgången i Vinterviken, vid Stadshuset eller på någon annan plats som är speciell för just er.

  • Fotografering i studio eller vår park
  • Klassiskt i studio och avslappnat ute
  • Välj gärna din favoritplats så fotograferar vi där
  • Fina platser kan vara Vinterviken, Hagaparken eller Nyckelviken

I studio, hemma hos eller ute

Familjefotografering utomhus när det är vinter

Familjefotografering utomhus mitt i smällkalla vintern - BEJSJÖ FOTO Stockholm

Passa på att boka här, just nu tar vi inte ut någon resekostnad >>

Familjefotografering -  Stockholm - Bejsjö Foto
Familjefotografering Stockholm, pris, råd & tips
Fotografera familjen - Stockholm - Bejsjö Foto
Kolumn 1 Kolumn 2
Familjefotografering 1500 kr
Familjefotografering vardag före kl 15 900 kr
Familjefotografering Stockholm, pris, råd & tips

Råd och tips inför din familjefotografering

Vår, sommar, höst eller vinter, alla årstider har sin charm. Matcha kläder på familjen och enligt tid på året för bästa resultat, tänk på att plocka upp en färg och spinn på det.
Välj formellt eller ledigt, eller både och, så byter vi om efter halva fotograferingen. Fundera igenom detaljer innan fotograferingen, hur byxor, skor, klänningar, skjortor sitter påverkar hur bekvämt det känns och därmed fotograferingen.

  • Alla årstider är bra årstider!
  • Tänk igenom färger och detaljer innan.
  • Välj en tidpunkt som passar alla, tänk främst på att mindre barn är utvilade.

Så här jobbar vi när du bokat in din familjefotografering


Vi fotograferar gärna din familj, fundera på hur du vill ha det. Fotograferar vi hos oss börjar vi oftast inne i studion med de lite mer klassiska porträtten, ansikte, halv- och helfigur. Vi har olika bakgrunder, mörkt, ljust, lite tuffare och någon med milda fina färger och toner. Säg hur du vill ha det och vi följer dina önskemål och kommer gärna med kompletterande råd och tips för att din familjefotografering ska bli precis så som du vill ha den.

När vi är färdiga med de klassiska bilderna i studion går vi ut och fotograferar i närliggande område. Det finns en park, en liten skogsdunge, lite stenhällar och även en amfiteater, alla platser som passar utmärkt för en familjefotografering.

Har vi valt att fotografera på annan plats har vi alltd varit där innan och rekognocerat så att vi känner till ljusförhållanden och de bästa platserna och vinklarna.