Gravidfotografering - i väntans tider

Gravidfotografering hos Bejsjö Foto i Stockholm

Gravidfotografering i Stockholm

En gravidfotografering är en underbar start på en fin tradition! Vänta inte till sista sekunden utan boka tid när det är någon månad kvar till beräknad nedkomst, vecka 35-37 kan vara ett bra riktmärke.

Kom ihåg att inte bära tajta kläder några timmar innan fotograferingen för att undvika ränder och märken. Ta gärna med några ombyten, vitt, svart, tajt och kanske någon rymlig skjorta.

Fint är en blomma, ett smycke, ett par små söta skor eller något personligt som sedan kan följa med vid nyfödd-, baby- och barnfotograferingen.

Gravidfotografering i Stockholm hos Bejsjö Foto

Erbjudande 1

Sedan 1995 har vi och Den Svenska Porträttklubben erbjudit babyfoto i åldern 3-6 månader utan extra kostnad och nu inför vi det även för gravid och nyfödd.

Boka in en gravidfotografering och få den utan extra kostnad inklusive 4 st fina utskrivna fotografier 12x12 cm, det enda du förbinder till är att komma tillbaka och fotografera den nyfödde inom en månad (helst inom två veckor) efter födseln och även då ingår 4 fina utskrifter 12x12 cm, kostar endast 1500 kr en vardag före kl 14.

Erbjudande 2

Boka gravidfotografering en vardag före kl 15 så ingår 4 st fina fotografier i storlek 12x12 cm och ett album för endast 1500 kr, ord. 2000 kr!

Boka gravidfotografering »

Vad ingår i fotograferingspriset?
Läs här »

Gravidfotografering Stockholm - Bejsjö Foto
Bejsjö Foto - Gravidfotografering Stockholm