Nyföddfotografering

Det pyttelilla miraklet - Nyföddfotografering är en underbar start på en fin tradition

Vi bokar gärna in en tid inom 2 veckor efter förlossningen för nyföddfotografering då bebisen fortfarande sover ihopkrupen men det går förstås även bra lite senare.

Vintertid värmer vi upp lokalen lite extra och tar fram de gosigaste filtarna, ofta sover många igenom hela fotograferingen men det är lika vanligt med vakna små söta plirande ögon.

Det finns gott om tid att mata och vi fotograferar i bebisens takt, en session tar ca en timme men kan ibland ta upp emot två timmar, men känn dig inte stressad, vi är måna om att bilderna blir så där underbara som du förväntar dig.

Nyföddfotografering hos Bejsjö Foto i Stockholm

Pris för nyföddfotografering finns här »

Råd & tips inför nyföddfotograferingen

Det finns söta mössor och små byxor att låna och vi har korgar och övrig rekvisita men det finns alltid tid för egna personliga smycken, någon sjal, skor eller liknande, kanske en fin blomma. Ta gärna med ett eller två ombyten i olika milda färger.

Viktigt är att ta det lugnt vid fotograferingen, barnen känner av föräldrarnas eventuella stress.

Det är fint när den nyfödde sover i föräldrars famn, tänk då på att även du kanske kommer med på bild så ta gärna på dig något neutralt som du trivs i och ta gärna en titt på händer och naglar.

Boka nyföddfotografering hos Bejsjö Foto i Stockholm
Barnfoto i Solna Stockholm - BEJSJÖ FOTO
Nyföddfoto är så här mysigt hos Bejsjö Foto i Stockholm