Pris fotografering

Det här ingår i fotograferingspriset

  • Konsultation
  • Förberedelser
  • Fotografering 1 timme
  • Sortering och gallring av bilder
  • Framtagning av färgkorrigerade och fint beskurna kopior 12x12 cm
  • Bokad visningstid 1 timme
  • Observera att inga fotografier ingår i priset.
Jättebra pris på fotografering på vardagar!

Fotografering för 900 kr vardagar!

Har du möjlighet att boka tid en vardag senast kl.14.00 erbjuder vi fotografering till ett riktigt bra pris, endast 900 kr.

Porträttfotografering 1400 kr

Ni kommer till vår studio, om vi inte kommit överens om annan plats, där ni i lugn och ro kan förbereda er inför fotograferingen. En porträttfotografering inklusive sortering och redigering av alla bilder och bildvisning på bokad tid som passar er senast två veckor efter fotograferingen, pris 1400 kr.

Porträttfotografering söndag eller röd helgdag

Visst kan vi ibland fotografera på röda dagar och storhelger, det är kanske enda möjligheten att samla släkt och familj. En porträttfotografering hos oss i studion eller i närområdet en söndag eller röd dag inklusive sortering och redigering av alla bilder och bildvisning på bokad tid som passar er senast två veckor efter fotograferingen kostar 1900 kr.

Cv- och Linkedinfotografering 900 kr

30 minuters fotografering inklusive webbgalleri med utvalda vattenstämplade lågupplösta fotografier och en digital fil 24x30 cm/sRGB/300 dpi kostar 900 kr, följande filer i samma storlek 300 kr st.

Företag?
Klicka här.

Gravidfotografering

Gravidfotografering en vardag före kl 15.00 kostar 1500 kr och då ingår förberedelser, fotografering, urval och redigering, bokad visningstimme och ett fint album med 4 st vackra gravidbilder (albumet har sedan plats för ytterligare 12 bilder från nyföddfotografering, babyfotografering och 1-årsfotografering).
Redan förälder? Självklart får tidigare barn följa med.
Några fina bilder med partner eller familj i samband med gravidfotograferingen? Självklart ingår det!


Syskon- & familj i samband med vårt babyfotoerbjudande 500 kr

I samband med första fotograferingen i vårt erbjudande babyfotografering utan extra kostnad 3 t.o.m. 6 månader är det många som vill och passar på att fotografera den nye familjemedlemmen tillsammans med syskon och familj, ett jättefint minne och som passar utmärkt att förstora och pryda väggarna hemma med eller ge bort som en mycket uppskattad present till vänner och familj.


Vid ej avbokad tid

Fotografen förbehåller sig rätten att debitera kund som utan att meddela uteblivit från bokad och bekräftad tid 500 kr.

Rättigheter till fotografierna

Fotografen äger rättigheterna till fotografierna och därför får de inte kopieras, dupliceras eller publiceras utan tillstånd.