Referenser

Tack för ett kanon jobb! Vi är så nöjda med dig som fotograf. Känns så härligt att ha hittat en fotograf man kan känna sig trygg med och som även gör att sonen känner sig trygg! 
Superbra bilder på våra två underbara barn!! Även då vår dotter (vid tillfälle då hon var 2 samt 2,5 år) inte alls varit på humör för fotografering så har P.O lyckats fånga henne med ett skratt eller leende på många bilder ändå! Han har verkligen världens tålamod vilket krävs för att vara en riktigt bra barnfotograf
Har fotat båda mina barn 6 månader gammal, 1 år och 2 år. Har super fina bilder på mina barn.
Vi fotade vår pojke hos P.O Bejsjö i Solna och vi är supernöjda!! Fantastiska bilder och P.O var suverän med vår lille kille som var lite blyg i början.
Vi tog bröllopsbilder hos P.O Bejsjö som jag blev mycket nöjd med. I veckan var jag och fotade min sexmånaders tjej, så jag vet ännu inte hur det blev. Men han la ned mycket tid och det känns proffsigt!
Jag håller med Granarna, P-O Bejsjö är kanon! Ska dit och fota min yngste son nästa fredag
Har även fotat mina andra barn där, bilderna blev jättebra! Det är nog dags att beställa tid nu, brukar vara rätt fullbokad
Vi anlitade P.O till vårt bröllop i Ulriksdal och blev helnöjda, både bilderna i färg och de svartvita. Vi var även där med vår son några månader därefter med samma resultat. Vi kan starkt rekommendera honom
Vi anlitade P.O Bejsjö. Vi blev jättenöjda. Vi har blivit stormförtjusta i alla de bilder han tog, så det har blivit förstoringar också efteråt.
Jag har även varit hos PO Bejsjö, jätteduktig barnfotograf. Jag tycker att han är jättebra, han tog sig tid att skapa sig en relation med min son (som inte är lätt att få att le på bild) och fick 6 jättefina bilder. Kommer självklart att anlita honom igen!
Kan verkligen rekommendera P.O Bejsjö! Han hade otroligt bra hand med vår pojke (Jonathan) både vid 6-månadersfotograferingen när Jonathan var sur o trulig i början, och vid ettårsfotograferingen när Jonathan var ett yrväder som inte ville vara stilla!